Bandall B.V.

Adres Damzigt 45
Postcode / Plaats 3454 PS DE MEERN – UTRECHT
Land Nederland
Telefoon +31-(0)348-431520
Fax +31-(0)348-431480
E-mail info@bandall.com
Website www.bandall.com

Bandall banderolleertechniek leidt tot directe afname van verpakkingsmateriaal en verspilling

Een banderol vervangt omdozen, krimpfolie, plastic zakken en meervoudig gebruik van etiketten. Een bijkomend voordeel van Bandall machines is, dat deze als enige ter wereld banderolleermateriaal vanaf 35 micron kunnen verwerken. De breedte van banderollen varieert van 30 tot 125 mm, wat een grote variatie aan toepassingsmogelijkheden oplevert.

Bandall biedt de keuze uit diverse banderolleermaterialen, waaronder ook 100 % afbreekbare banderollen. Door daarbij gebruik te maken van een PE-vrije, volledig composteerbare hotmelt, ontstaat de ultieme duurzame verpakking.

Banderolleren biedt verduurzamingskansen voor de gehele breedte van de industrie. Ook waar het Retail Ready Packaging, logistiek of e-commerce betreft. In samenwerking met Speciaaldrukkerij Max Aarts bieden we met bedrukt materiaal tal van “Branding by Banding®” oplossingen, waarmee producten extra product- en merkinformatie meekrijgen. Bandall machines worden in meer dan 100 landen wereldwijd verkocht en zijn verkrijgbaar van stand alone modellen tot volautomatisch maatwerk.