Jongeneel Verpakkingen BV

Adres Meridiaan 9
Postcode / Plaats 2801 DA GOUDA
Land Nederland
Telefoon +31-(0)182-555050
Fax +31-(0)182-537966
E-mail info@jongeneelverpakking.nl
Website www.jongeneelverpakking.nl

Jongeneel Verpakkingen is een familiebedrijf en al sinds 1893 gevestigd in Gouda. Zij beschikt op de Meridiaan 9 over een showroom van circa 450 m2 en een magazijn van 2000 m2 (12 meter hoog) waar tussen de 8.000 en 9.000 verschillende artikelen op voorraad liggen. Ten slotte is dat ook de taak van een groothandel. Naast deze locatie beschikt zij voor bulkvoorraad over nog een magazijn van 800 m2. 

Sinds een jaar of 10 specialiseert Jongeneel Verpakkingen zich in geschenkverpakkingen. Van luxe draagtassen tot een bamboe mandje. En dankzij dit complete assortiment van “gewone” verpakkingen en luxe verpakkingen weten steeds meer ketens ons te vinden. Wij houden uw voorraad bij en distribueren op winkelniveau of centraal. Wat u wenst; want u bent de klant, dus u bepaalt!

Verder zijn we specialist in verpakkingen op maat. Of dat nu gaat om een verzendverpakking van karton (functioneel en/of representatief) of om een luxe houten kist voor een mooie fles wijn met 2 glazen, we kunnen het. Een prachtige koordtas van papier of karton, een big shopper, een plastic tas (wij gaan graag de discussie met u aan over papier of plastic J ) of een tas van gerecyclede pet-flessen. Met of zonder uw eigen bedrukking, alles kan.

Onze inkopers gaan regelmatig naar diverse landen in het Verre Oosten, maar ook Europa wordt druk bezocht door ons. Zodat we wat prijs en levertijd betreft altijd de juiste weg weten te vinden. Probeer ons eens uit!  

Kom eens langs in onze showroom (dat mag uiteraard zonder afspraak!) of breng een bezoek aan onze webshop: www.jongeneelverpakking.nl