Hildering Packaging BV

Adres Zandvoortstraat 69
Postcode / Plaats 1976 BN IJMUIDEN
Land Nederland
Telefoon +31-(0)255-510409
Fax +31-(0)255-512801
E-mail info@hildering.com
Website www.hildering.com

Hildering Packaging is gespecialiseerd in blikverpakkingen en heeft een zeer compleet en hoogwaardig assortiment voor de verf- en chemische industrie. Ons bedrijf, opgericht in 1958, heeft een brede klantenkring van de meest vooraanstaande lak- en verffabrieken in binnen- en buitenland. U vindt bij ons het complete programma aan 2-komponenten blikverpakkingen, verfblikken, vloeistofblikken en pails.

Hildering Innovations richt zich op innovatieve oplossingen voor de verf- en chemische industrie. Dit kunnen verpakkingen en schildershulpmiddelen zijn. Elk jaar introduceren wij nieuwe producten welke met veel succes in binnen- en buitenland worden afgenomen. 

GO!Paint is ons assortiment innovatieve schildershulpmiddelen. Deze schildershulpmiddel hebben als kenmerken: gemakkelijk in gebruik, bewegingsvrijheid, milieuvriendelijk en kostenefficiënt. Wanneer iemand gaat schilderen, is de kans groot dat er een GO!Paint product wordt gebruikt. De GO!Paint schildershulpmiddelen zijn door Hildering Packaging ontwikkelde en gepatenteerde producten voor de doe het zelf- en de professionele markt. Bekende voorbeelden zijn de Roll and Go, Clean and Go en Pour and Go.