Weener XL

Adres Van Herpensweide 1
Postcode / Plaats 5231 VL 'S-HERTOGENBOSCH
Land Nederland
Telefoon +31-(0)73-6158615
Fax +31-(0)73-6158620
Website www.weenerxl.nl

Weener XL is het werkbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Zij bemiddelt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt naar geschikt werk. Hierbij staan de beperkingen, talenten en ontwikkelmogelijkheden van de medewerkers centraal. Weener XL is hiermee een belangrijke partij in ’s-Hertogenbosch in het realiseren van de Bossche banen ambitie.
Verpakken & assemblage
Verpakken en assemblage zijn arbeidsintensief, tijdrovend en secuur werk. Typisch een klus om uit te besteden aan Weener Groep

De afdeling Verpakken is volledig geoutilleerd om grote hoeveelheden bulk producten te sorteren, in- of om te pakken, te sealen en eventueel te etiketteren. Weener Groep heeft ervaring met zeer uiteenlopende producten. Deze expertise kan uw bedrijf via Weener Groep ook in huis halen door middel van detachering van ons personeel in uw bedrijf.

Schone ruimte
In een volledig geconditioneerde ruimte kan Weener Groep foodproducten in- en ompakken van bulkverpakking naar kleinverpakkingen. Deze ruimte is voorzien van diverse machines zoals weeg-vulmachines, etiketteerlijnen en sluitmachines. In 2012 is het BRC certificaat voor deze ruimte behaald. Er werken momenteel 120 fte in de schone ruimte.