Kompak Nederland BV

Adres Munnikenheiweg 63
Postcode / Plaats 4879 NG ETTEN-LEUR
Land Nederland
Telefoon +31-(0)76-5027000
Fax +31-(0)76-5027005
E-mail info@kompak.nl
Website www.kompak.nl

Kompak BV is een full service co-making en co-packing bedrijf voor food en non-food producten.

 

Kernwoorden: Flexibel, veelzijdig en efficiënt

 

Modern machinepark

Onze passie voor verpakken vertaalt zich in een zeer uitgebreid modern machinepark waarmee wij mixen en mengen, wegen, tellen, afvullen, sluiten, kartonneren, etiketteren, krimpen en sleeven en waar termen als sachets, pouches, zakken, drums, cans, flessen, potten, dozen, bulkbags, promotieverpakkingen, sampling, flowrappen, transwrappen, enzovoorts voor ons dagelijkse kost zijn. Ons uitgebreide machinepark is niet alleen geschikt voor standaard verpakkingen, maar is speciaal voor ons gemodificeerd om snel en efficiënt te kunnen worden omgebouwd naar klantspecifieke wensen.

 

Full service

Op uw verzoek creëren wij een compleet nieuw verpakkingsconcept voor u, volledig afgestemd op uw producten en doelgroep. Kompak neemt de totale zorg voor uw verpakking over. Alle logistieke en verpaktechnische aspecten nemen wij voor onze rekening, zo ook verantwoordelijkheid voor het hele inkooptraject van  benodigde materialen. Al dan niet door u gespecificeerd. Onze co-makingservice, waarbij wij uw productietaken overnemen, wordt reeds door veel van onze klanten als een zeer aantrekkelijke en efficiënte samenwerking ervaren. Wij onderbouwen alles helder en met open calculatie. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. De veelzijdigheid van Kompak wordt zo vertaald naar efficiency en flexibiliteit. Full service krijgt daardoor bij Kompak zijn ware betekenis.

 

Kwaliteit

Kwalitatief staan onze organisatie en productiefaciliteiten op het allerhoogste niveau. HACCP, ISO 9001:2000 en AIB zijn bij Kompak vanzelfsprekend. De lat kan wat ons betreft op dat punt niet hoog genoeg liggen.

 

Voor meer informatie: www.kompak.nl of bel 076-5027000