Mikrocentrum High Tech Platform

Adres De Run 1115
Postcode / Plaats 5503 LB VELDHOVEN
Land Nederland
Telefoon +31-(0)40-2969911
Fax +31-(0)40-2969910
E-mail info@mikrocentrum.nl
Website www.mikrocentrum.nl

Als onafhankelijk kenniscentrum ondersteunt Mikrocentrum al sinds 1968 bedrijven en instellingen in het verbeteren van hun kennis en netwerk in de meest uiteenlopende technische en organisatorische vakgebieden. Dit doen we door het organiseren van Opleidingen, Seminars en Beurzen, Themadagen en middels het High Tech Platform.

Onze hoofddoelstellingen zijn het verbeteren van kennis en het bevorderen van contacten tussen bedrijven. We beschikken over een groot relatienetwerk, met name in de industrie, maar ook binnen de overheid, wetenschappelijke en onderwijsinstellingen. Jaarlijks nemen ruim 20.000 mensen deel aan onze activiteiten.

Het vaste team bestaat uit 40 werknemers. Dit team initieert, coördineert en organiseert de diensten die Mikrocentrum in de markt zet. Daarnaast maken wij gebruik van ongeveer 200 freelance medewerkers, veelal vakspecialisten, die als docent of themadagorganisator een belangrijke bijdrage leveren aan de uitvoering van onze opleidingen, seminars en themadagen.