FPC - The Flexible Packaging Company BV

Adres Piet Stuurmanweg 2
Postcode / Plaats 2741 JX WADDINXVEEN
Land Nederland
Telefoon +31-(0)33-4754478
E-mail info@fpc-pack.com
Website www.fpc-pack.com

Om uw flexibele verpakkingen van A tot Z te produceren werkt FPC samen met een vast netwerk van gekwalificeerde nationale en internationale bedrijven. Wij begeleiden alle bijkomende processen, van het ontwerpen tot de lithografie, van hoogwaardige druk tot de finale afwerking.

FPC controleert en coördineert met strenge kwaliteitseisen het productieproces, zodat u er geen omkijken naar heeft. Een persoonlijke en servicegerichte aanpak is dan ook standaard. Door alle toepassingen en verschillende projectfasen te combineren werken we kostenefficiënt, een voordeel dat u meteen in de budgettering zult merken.

Van begin tot eind oefent FPC controle uit over alle facetten in het productieproces met persoonlijke dienstverlening en service op maat.

FPC laat alle toepassingen en verschillende projectfasen vlekkeloos met elkaar combineren. Waar drukvoorbereiding vaak problemen oplevert en dus uitloop veroorzaakt, is FPC een unieke samenwerking gestart waarbij service, know-how, kwaliteit en correcte opvolging voor snelle resultaten zorgen. Zo komt u nooit voor onverwachte situaties te staan.


FPC: één vast aanspreekpunt

FPC werkt met opdrachtgevers die voorkeur voor efficiency en kwaliteit hebben. Wij garanderen onze kwaliteit met één vast aanspreekpunt voor onze klanten. Deze persoonlijke begeleiding zorgt voor een gegarandeerd efficiënte werkwijze. Een methode die sneller en kostenbewuster werkt. Hierdoor is het voor u mogelijk, ondanks de vele fasen die het productieproces doorloopt, telkens één vast contact aan te houden. Dit voorkomt de negatieve bijwerkingen die in dit soort processen vaak ontstaan.

FPC is dé Flexible Packaging Company !