Esko

Adres Kortrijksesteenweg 1095
Postcode / Plaats B-9051 GENT
Land België
Telefoon +32-(0)9-2169211
E-mail info.eur@esko.com
Website www.esko.com

Verpakkingen eenvoudig gemaakt. Esko helpt zijn klanten om de beste verpakkingen te maken voor miljarden consumenten.

 

Het Esko productportfolio ondersteunt en beheert de verpakkings-, druk- en printprocessen voor merkeigenaars, retailers, ontwerpers, premedia- en prepressbedrijven, verpakkingsproducenten en converters. Bij 9 op de 10 retailverpakkingen worden Esko oplossingen gebruikt voor verpakkingsbeheer, itembeheer, artworkcreatie, structureel ontwerp, prepress, 3D-visualisatie, flexoplaatvervaardiging, workflowautomatisering, kwaliteitsgarantie, samplecreatie, palletisering, samenwerking in de verpakkingsketen en/of productie van signage en displays.

De Esko oplossingen bestaan uit een uitgebreide suite van software en twee hardwareproductlijnen: enerzijds CDI laserbelichters en UV-belichtingssystemen voor het CtP-proces (Computer to Plate) voor flexo en anderzijds Kongsberg digitale snijsystemen. Het bedrijf verzorgt ook complementaire professionele dienstverlening, training en consultancy.

Enfocus, aanbieder van een suite van automatiseringsoplossingen en tools voor PDF-kwaliteitscontrole voor drukkers en printbedrijven, uitgevers en grafische ontwerpers, is een dochteronderneming van Esko. Ook MediaBeacon, aanbieder van DAM-oplossingen (Digital Asset Management), is een onderdeel van de Esko familie.

Esko telt wereldwijd ongeveer 1.500 medewerkers. Het heeft zijn hoofdkantoor in Gent (België) maar zijn sales- en serviceorganisatie staat dagelijks in contact met klanten over de hele wereld.

Esko is een bedrijf van Danaher (www.danaher.com).