Foresco Dongen

Adres Industriestraat 18
Postcode / Plaats 5107 NC DONGEN
Land Nederland
Telefoon +31-(0)162-314855
E-mail info@dongenpallets.nl
Website www.dongenpallets.nl

Dongen Pallets is gevestigd op het uitstekend bereikbare industrieterrein Tichelrijt in Dongen. Hier beschikt de onderneming over een moderne huisvesting met een geavanceerd machinepark voor de productie van miljoenen pallets per jaar, droogkamers met een capaciteit van bijna duizend m³ per week en alle eindproducten kunnen droog opgeslagen worden.

Dongen Pallets is Iso 9001-gecertificeerd en lid van branchevereniging EPV. Dongen Pallets kan u ook pallets en houten verpakkingen leveren conform de richtlijn ISPM 15. Deze richtlijn houdt in dat hout voor export naar andere landen buiten de EU behandeld dient te zijn d.m.v. een hittebehandeling (HT). Dongen Pallets is hiervoor gecertificeerd door de SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen) met nummer 014.

Binnen drie specilistische business units heeft Dongen Pallets haar activiteiten ondergebracht:

Dongen Pallets Production              --> Nieuwe pallets

Dongen Pallets Packaging               --> Industriële verpakkingsoplossingen

Dongen Pallets Inspection & Repair --> Inspectie,reparatie en  handel gebruikte pallets

Naast het standaardprogramma dat `just in time` leverbaar is, ontwikkelt Dongen Pallets speciale uitvoeringen voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken en toepassingsgebieden. Deze activiteiten bieden we aan vanuit Dongen maar ook op logistiek hotspot dan wel Inhouse.

 

We zijn u graag van dienst!