EBC Golfkarton BV

Adres Stationsweg 35
Postcode / Plaats 2675 AM HONSELERSDIJK
Land Nederland
Telefoon +31(0)174 648 235
E-mail info@ebc-golfkarton.nl
Website www.ebc-golfkarton.nl

EBC golfkarton bv, dé golfkartonspecialist met een unieke aanpak


Golfkarton is een prachtig product

Golfkarton is sterk, milieuvriendelijk en veelzijdig. Elke dag ontwikkelen wij voor onze klanten nieuwe verpakkingen van golfkarton en ontdekken wij met regelmaat nieuwe toepassingen. Dat maakt ons product en ons vak zo speciaal, afwisselend en boeiend. Met dit enthousiasme staan wij graag voor u klaar om voor uw product de juiste verpakking te ontwikkelen en te leveren.

Edwin Boerlage
Directeur

1 adres voor al uw kartonnen verpakkingen
Wij kijken verder dan ons eigen machinepark, waardoor wij beschikken over alle productiemogelijkheden en druktechnieken op ons vakgebied. Zo worden wij niet gehinderd door beperkingen, maar omgeven door mogelijkheden en garanderen wij u de best mogelijke kartonnen verpakking voor uw product.

Snelheid, creativiteit en betrokkenheid
Helpen in het verpakkingsproces. Vaak is snelheid geboden om kansen te verzilveren. Wij zijn ingesteld om u hierin te ondersteunen. Met een grote dosis creativiteit en betrokkenheid, geven wij een persoonlijke noot aan onze samenwerking.

Onze ontwikkelingsafdeling is de creatieve motor van EBC
Elk (nieuw) product verdient een optimale verpakking. Daarom kijkt ons team van ontwerpers verder dan de mogelijkheden binnen ons machinepark. Dat werkt in uw voordeel, want alleen zo garanderen wij de optimale verpakking voor uw product.

Innovatie en ontwikkeling
Samen met onze partners investeren wij in nieuwe ontwikkelingen, zoals Silaliner (offsetdruk op bruin golfkarton) en grassliner (papier met 30% gras). Wij bieden u meer dan standaard mogelijk.

Circulair en duurzaam
Zoals u al gemerkt heeft, hebben wij een passie voor golfkarton. Het is 100% hernieuwbaar, 100% recyclebaar, 100% afbreekbaar en daarmee één van de meest duurzame materialen om verpakkingen van te maken.

Golfkarton is een prachtig product en kan, als u het ons vraagt, niet vaak genoeg worden ingezet!