Ecobliss Packaging Group B.V.

Adres Edisonweg 11
Postcode / Plaats 6101 XJ ECHT
Land Nederland
Telefoon +31-(0)475-390550
E-mail info@ecobliss.com
Website www.ecobliss.com

Ecobliss begeleidt en voert de verpakkingsprocessen van grote en kleine bedrijven in uiteenlopende branches over de hele wereld vakkundig en met succes uit. Wij bieden een geïntegreerde aanpak voor zowel traditionele als innovatieve verpakkingsprojecten inclusief een ondersteunend dienstenpakket. Dit doen we d.m.v. ons businessmodel, dat uit drie stappen bestaat: Ontwikkelen, Realiseren en Implementeren.

Alles valt op zijn plaats
Vanaf de ontwikkeling van het meest effectieve verpakkingsontwerp, de productie van de verpakkingscomponenten, de levering en configuratie van de juiste machines, het regelen van contractverpakkers, tot en met het complete logistieke traject: Ecobliss zorgt ervoor dat alles op zijn plaats valt.

Wereldwijd 
Waar u ook bent, bij alles wat u nodig heeft voor uw blister- en zichtverpakkingenwordt u door de unieke expertise van Ecobliss ondersteund. Ons netwerk van Ecobliss joint ventures en businesspartners in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika vormt een rijke bron van kennis en innovatie. Altijd dicht bij huis dus.

Ecobliss neemt een sterke mondiale positie in de verpakkingsindustrie in. Grote bedrijven in de elektronica-, doe-het-zelf-, automotive, farmaceutische en cosmeticabranche gebruiken Ecobliss als startpunt bij het oplossen van hun verpakkingsvraagstukken. Proef ook het succes. Kies Ecobliss als the Smart Source voor uw blister- en zichtverpakkingen.