Medewerk(st)er NVC Event Support

Meewerken aan een duurzame verpakkingstoekomst? We verwelkomen je als

Medewerk(st)er NVC Event Support - 0.6 FTE (3 dagen/wk)

NVC (opgericht in 1953) is de vereniging van de bedrijven die verpakken belangrijk vinden en het ook steeds willen verbeteren. Er zijn zo’n vijfhonderd ondernemingen aangesloten bij de vereniging.

Vanuit ons verenigingsbureau op het Stationsplein te Gouda organiseert een enthousiast team van zo’n tien medewerkers alle activiteiten. Dat zijn er ieder jaar meer dan honderd. Veel activiteiten zijn wereldwijd toegankelijk dankzij onze speciale Live Hybride methode.
Belangrijke activiteiten zijn onze events: congressen, werkgroep-bijeenkomsten, beurspresentaties en meer. We kijken uit naar een enthousiaste collega die meehelpt deze nóg succesvoller te maken!

Plaats in de organisatie

Medewerk(st)er Event Support is een functie met een capaciteit van 0.6 fte (1 fte = 40 uur/week exclusief 0,5 uur pauze per 8 gewerkte uren per dag). Je rapporteert aan de manager NVC Kennisontwikkeling en Projecten en maakt deel uit van het wekelijkse operationele werkoverleg. Standplaats is het NVC-verenigingsbureau, Stationsplein 9k te Gouda. Dankzij slimme automatisering kan een deel van de taken vanuit huis worden gedaan.

Wat zijn de taken?

Je ondersteunt de manager Kennisontwikkeling en Projecten bij de organisatie van NVC-events op het gebied van de kennisontwikkeling en innovatie (NVC seminars, NVC Live Online Cafés, NVC beurspresentaties, NVC congressen, NVC werkgroep-bijeenkomsten, ...).

Je levert een bijdrage aan de zakelijke communicatie voorafgaand, tijdens en na afloop van de NVC-events.

Je levert een bijdrage aan de taken op het verenigingsbureau betreffende de receptie, de ontvangst van gasten, de bereikbaarheid van de medewerkers en het beheer van de faciliteiten. Dit vindt plaats in het wekelijkse operationele werkoverleg met drie andere collega’s waarin de operationele activiteiten en taken worden besproken.

Wat vragen we?

Een opleiding/achtergrond in het organiseren van bijeenkomsten met gebruik van informatiesystemen (met name actieve kennis van Office365).
Ervaring en affiniteit met kennisoverdracht en samenwerking in een professionele omgeving met technisch-maatschappelijke karakteristiek, is een voordeel.     

Taalbeheersing: adequaat Nederlands en basic Engels

Tot slot

Het NVC Nederlands Verpakkingscentrum stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Dit wordt onderbouwd met een jaarlijks functioneringsgesprek en een eindejaar-gesprek. Daarin worden ook de wensen en mogelijkheden ten aanzien van de persoonlijke en professionele ontwikkeling systematisch besproken en ingevuld. NVC biedt daarmee een stimulerende, inspirerende werkomgeving waarin we zorgen voor de duurzame inzetbaarheid van de NVC-medewerkers.  

Geïnteresseerd?

Kijk op de NVC-website voor alle informatie en stuur een mail naar Marian den Hertog ( m.denhertog@nvc.nl ) met als onderwerp NVC Event Support. Tot ziens!