NVC met Design for Intended Use DIU Zone op Empack2019

NVC met Design for Intended Use DIU Zone op Empack2019
Op 3-4 april 2019 keert Empack terug in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch, waar tegelijkertijd de vakbeurzen Logistics & Distribution en Automation plaatsvinden. NVC is aanwezig (stand 7.E101) met een speciale Design for Intended use Zone. We helpen tevens ondernemingen met het opleiden en trainen van hun medewerkers op verpakkingsgebied. Last but not least promoten we NVC lid-exposanten met hun nieuwe verpakkingsinnovaties.

Registreer nu voor gratis entree!

Design for Intended Use DIUDesign for Intended Use (DIU) is een proces van denken en het uiteindelijke resultaat van het verpakkingsontwerp dat ondubbelzinnig het beoogde gebruik van het verpakte product door de beoogde gebruiker laat zien en garandeert. DIU is nodig in de Farma (het vergroten van de therapietrouw), E-commerce (het verbeteren van de interactie met de klant thuis), Schoonmaakmiddelen (het vergroten van de consumentenveiligheid), Levensmiddelen (het ondersteunen van verantwoorde voeding/consumptie) en Milieu (het verbeteren van de inzameling van geleegde verpakkingen).
Denk en doe mee, presenteer uw ideeën in de NVC DIU Zone!
Contact: Michael Nieuwesteeg, telefoon +31-182-512411.

Live Online Learning


Live Online Learning (LOL) speelt in op de vraag naar minder reizen, effectiever gebruik van de tijd en natuurlijk duurzaamheid. Deelnemers bevinden zich op iedere gewenste locatie, maar wel online in een live klasruimte en krijgen daar les van een live docent. Inmiddels hebben bedrijfsstudenten in meer dan 80 landen (waaronder uiteraard Nederland) een NVC LOL-cursus of -workshop doorlopen.

Voor deelname aan de succesvolle NVC Opleiding Verpakkingskundige I en de NVC Introductiecursus Verpakken is wèl de fysieke aanwezigheid van de bedrijfsstudent vereist, vanwege de bedrijfsbezoeken in de Benelux en de complexe(re) teamopdrachten die een intensieve(re) samenwerking tussen de bedrijfsstudenten vereisen.

Verpakkingsinnovaties
Op de NVC-stand vindt u natuurlijk alle informatie over de vereniging, maar ook speciaal de verpakkingsinnovaties van een aantal lid-exposanten van deze Empack-editie, uiteraard met alle gegevens van hun stand op de beurs.