NVC Special 2023 verschijnt: delen van trends en topics in verpakken

De jaarlijkse print-editie van de NVC Special zal in 2023 verschijnen op 13 januari. Met dit ‘jaarboek’ delen we informatie over en onze visie op actuele internationale trends in verpakken. Concreet geven we een overzicht van de NVC-activiteiten in een breed scala aan onderwerpen.

De NVC Special is tweetalig (Nederlands en Engels) en wordt in een oplage van 2.500 verspreid onder speciaal geselecteerde retailers, verpakkingsafnemers en verpakkingsleveranciers in Europa (en natuurlijk alle NVC-lidbedrijven).

Uw bedrijfslogo in de NVC Special 2023
Met de NVC Special proberen we vooral een positieve en objectieve berichtgeving over het verpakken wereldwijd te realiseren. Daarbij proberen we uiteraard succesvol ‘in the picture’ te komen als voorloper in de wereld van het verpakken. Dat betreft dan niet alleen de vereniging als geheel, maar natuurlijk ook de individuele lidbedrijven.
In dit kader wijzen we u graag op de mogelijkheid tegen een klein bedrag van €99 uw bedrijfslogo toe te voegen aan uw bedrijfsgegevens in de ledenlijst van de NVC Special 2023. Daarmee benadrukt u natuurlijk ook, dat u de vereniging en haar doelstelling – ‘sharing the future in packaging’ - een warm hart toedraagt!
Contactpersoon op het verenigingsbureau is Ingrid Noordermeer.

Adverteren in de NVC Special 2023
U heeft ook de mogelijkheid een advertentie te plaatsen in de NVC Special 2023. De productie wordt uitgevoerd door Elma Media B.V., een onderneming met jarenlange ervaring op dit gebied.
Neem contact op met Silvèr Snoek van Elma voor de mogelijkheden.

 

Klik hier om de digitale versie van de NVC Special 2022 te bekijken.
Wilt u de NVC Special 2023 in januari ontvangen, stuur dan een e-mail.