NVC Algemene Ledenvergadering 2023 Creativity Unpacked!

Hoe gaat AI verpakken veranderen?

30 november 2023

Vereniging NVC is opgericht op 28 april 1953 en de komende Algemene Ledenvergadering (ALV), donderdag 30 november 2023, vieren we dus onze 70e verjaardag. De ALV combineert twee opeenvolgende bijeenkomsten: de Huishoudelijke Vergadering en de Themabijeenkomst.De Huishoudelijke Vergadering - Members Only (Live Hybride van 13:00-14:00 uur)
Met onder meer het Jaarverslag 2023, de bestuursmutaties en de Begroting 2024.


 

De Themabijeenkomst: Creativity Unpacked! (Live Hybride van 15.00 uur-17.30 uur)
De Themabijeenkomst begint om 15.00 uur precies. Centraal staat de factor die iedere onderneming en iedere professional in het verpakken het komende jaar absoluut nodig heeft: Creativiteit. Daarbij gaan we gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Kunstmatige Intelligentie.

We starten met een unieke keynote-lezing door prof. Inald Lagendijk en prof. Stefan Leijnen waarin de toekomst van Artificial Intelligence in Nederland en wereldwijd wordt beschreven.

Daarna kunt u kiezen uit drie parallelle workshops, waarin we samen AI gaan gebruiken:

① De Black Friday campagne van het jaar 2024
② De farmaceutische verpakkings-afvullijn van de toekomst
③ De nieuwe bedrijfscursus Het bedrukken van levensmiddelenverpakkingen

De Themabijeenkomst is uiteraard voor NVC-lidbedrijven, maar geïnteresseerde niet-leden zijn ook van harte welkom na overleg met het NVC-verenigingsbureau (mail in dat geval naar info@nvc.nl )

De After-party (offline van 17.30-19.00 uur)
Informeel samen napraten, met lekkere drankjes en hapjes.

Waar en hoe meedoen?
Zowel de Huishoudelijke Vergadering als de Themabijeenkomst verlopen volgens de beproefde interactieve NVC Live Hybride methode. U kunt de bijeenkomsten samen met andere NVC-leden en andere genodigden bijwonen vanuit het Best Western Hotel in Gouda vlakbij het NVC-verenigingsbureau, maar u kunt ook vanaf iedere andere locatie actief live online deelnemen. De After-party is offline. Er zijn geen kosten aan verbonden.