Coster Benelux & Scandinavia B.V.

Adres Pascalweg 3
Postcode / Plaats 8013 RC ZWOLLE
Land Nederland
Telefoon +31-(0)38-4652080
Fax +31-(0)38-4657076
E-mail sales.nl@coster.com
Website www.coster.com

Robertpack Engineering B.V. maakt sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw deel uit van de Coster Group (Coster Tecnologie Speciali S.p.A.).
Deze groep, bestaande uit 16 ondernemingen verspreid over alle continenten, is opgericht in 1963 in Milaan. Vandaag de dag zetelen de belangrijkste productielocaties in het noorden van Italië, nabij Trento.
De groep, met circa 800 medewerkers en een jaarlijkse omzet van meer dan € 150 miljoen, produceert de volgende producten:
  • aërosol ventielen
  • special actuators
  • spraycaps
  • verstuiver- en dispenserpompjes
  • aërosol vulmachines en automatische productielijnen

Coster produceert verpakkingscomponenten in zeven fabrieken in Italië, Spanje, Argentinië, Nederland, Engeland, de Verenigde Staten, India en Maleisië. In de fabriek in Pero (bij Milaan) worden de machines voor het vullen van aërosols ontworpen en geproduceerd. In Frankrijk (Parijs) en Duitsland (Karlsruhe) wordt de markt bediend middels verkoop- en distributiecentra. Verder worden in Iran en Turkije Coster producten in licentie geproduceerd.

Robertpack Engineering B.V. is als volledige dochtermaatschappij van Coster, verantwoordelijk voor de productie en distributie aan klanten in de Benelux, Scandinavië en Finland.

Meer informatie? Stuurt u voor specifieke informatie of een afspraak een e-mail aan sales.nl@coster.com. Of bezoek onze website www.coster.com.