PACCOR Netherlands B.V.

Adres Veerstraat 24
Postcode / Plaats 4758 BS STANDDAARBUITEN
Land Nederland
Telefoon +31-(0)165-317560
E-mail contact.rigidnl@coveris.com
Website www.paccor.com

PACCOR Netherland B.V. maakt onderdeel uit van PACCOR Packaging Solutions, een pan-Europese organisatie met productiefaciliteiten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen en Bulgarije. 

PACCOR Packaging Solutions is een belangrijke Europese speler op het gebied van kunststofverpakkingen (thermovorm,spuitgiet, EPS) voor toepassing in de sectoren Industry, Food Service en Drinks. De commerciële activiteiten voor deze sectoren in Centraal en Noord Europa worden vanuit Nijkerk gecoördineerd. De Europese aanpak heeft voordelen op het gebied van productie, technologieën en productontwikkeling.

PACCOR Netherlands B.V. voert een basisassortiment van 35 complete series, afgestemd op de drie hoofdsegmenten, maar biedt daarnaast ook maatwerkoplossingen. Daarbij profiteren de afnemers optimaal van de bundeling van de Europese krachten. Internationale samenwerking maakt het mogelijk om binnen en over landsgrenzen heen aan uiteenlopende verpakkings-wensen te voldoen. Alle concepten, ook als het gaat om nieuwe series, worden bij voorkeur ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. Door goed te kijken wat er in de markt gebeurt en waar klanten behoefte aan hebben, en door adequaat in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en technologieën is PACCOR Netherlands B.V. uitstekend in staat om specifieke klantwensen te vertalen naar een heldere, op maat gemaakte propositie. Ons verkoopteam helpt u graag bij het maken van de juiste verpakkingskeuze.

Meer informatie:
 
PACCOR Netherlands B.V. Tel. 0031 (0)33- 245 64 10