Smurfit Kappa MNL Golfkarton Vestiging Soest

Adres Koningsweg 26
Postcode / Plaats 3762 EC SOEST
Land Nederland
Telefoon +31-(0)35-6095300
Fax +31-(0)35-6095311
E-mail verkoop.mnl@smurfitkappa.nl
Website www.smurfitkappa.nl

Smurfit Kappa MNL Golfkarton met de Vestigingen Eerbeek, Loenen en Soest is onderdeel van de Smurfit Kappa Group.


Smurfit Kappa MNL Golfkarton produceert naast standaard dozen ook complexe  verpakkingen. De verpakkingen (transport-, consumenten-, Retail Ready en groente- en fruitverpakkingen) kunnen worden voorzien met de nieuwste Directdruktechnieken Advanced Print, High Quality Print of Multi Colour Print. 

 

In nauwe samenwerking met de relatie wordt die verpakking ontwikkeld die optimaal presteert in de logistieke keten. Een breed assortiment golfsoorten, technische vormgeving middels ArtiosCad, Innobook en Supply Chain Management staan hiervoor garant. 

 

Smurfit Kappa is een van 's werelds toonaangevendste producenten van verpakkingen op basis van papier, met ongeveer 41.000 medewerkers verdeeld over 350 productielocaties in 32 landen en met een omzet van € 7,3 miljard in 2013.

Innovatie, service en pro-activiteit gericht op onze klanten is onze primaire focus. Als een van 's werelds grootste geïntegreerde ondernemingen van verpakkingen op basis van papier doen wij er alles aan om onze activiteiten op een duurzame manier te beheren. Wij zijn de Europese leider op het gebied van verpakkingen op basis van papier, actief in 21 landen met de verkoop van golfkartonnen producten, containerboard, bag-in-box verpakkingen, massief karton en massief kartonnen verpakkingen. Wij hebben een groeiende basis in Oost-Europa in veel van deze productgroepen. We hebben ook een belangrijke positie in andere product/marktsegmenten, waaronder graphicboard, MG papier en kraftpapier voor zakken.

Wij zijn de enige grootschalige pan regionale speler in Noord–, Midden-  en Zuid Amerika, actief in 11 landen in totaal.