Paardekooper

Adres Willem Beukelszstraat 16
Postcode / Plaats 3261 LV OUD-BEIJERLAND
Land Nederland
Telefoon +31-(0)186-648222
Fax +31-(0)186-648200
E-mail info@paardekooper.nl
Website www.paardekooper.nl

Paardekooper, een sterk dynamisch familiebedrijf met stevige wortels in Rotterdam, begon in 1925 met de handel in papieren verpakkingen en papierwaren. Inmiddels een begrip in de markt; actief in verpakkingen, disposables, hygi├źneproducten, kantoorartikelen en decoratiematerialen voor food en non-food, retail, grootwinkelbedrijf, industrie, dienstverlening en overheid.

In de huidige markt onderscheiden wij ons door een verfrissende persoonlijke aanpak, waarbij uw hele onderneming centraal staat.
Als Strategic Supply Partner denken wij mee over de hele linie in bedrijfsactiviteiten. Het unieke outsourcing concept resulteert in een uitgebreid dienstenpakket. Van assortimentsbepaling en voorraadbeheer tot distributie. Samen met u brengen we het hele beheer- en handlingtraject in kaart. Zo komt advies op maat tot stand dat u in staat stelt een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren. In een markt die voortdurend in beweging is, weet Paardekooper door flexibiliteit, oplossend vermogen en het bieden van alternatieven probleemloos de weg te vinden.
Strategic Parnership vertaalt zich ook in een internationaal samenwerkingsverband op het gebied van inkoop. Er gaat op deze manier een wereld voor u open: de mogelijkheden voor het bedienen van de markt zijn talloos. Deze mix van eigenschappen blijkt verrassend doeltreffend.
De specialistische divisiegerichte aanpak en de nauwe samenwerking tussen inkoop, verkoop en logistiek werken in uw voordeel. Uw wensen gecombineerd met onze vakkennis leveren maatwerk op. De juiste inzet op de juiste plaats voor een optimaal resultaat.