Meilink Borculo B.V.

Adres Kamerlingh Onnesstraat 1
Postcode / Plaats 7271 AZ BORCULO
Land Nederland
Telefoon +31-(0)545-253525
Fax +31-(0)545-271135
E-mail borculo@meilink.eu
Website www.meilink.eu

One stop shopping voor het verpakken en het transport van uw goederen. Dat biedt de Meilink B.V. De historie van Meilink gaat terug tot het jaar 1874 en met vandaag de dag 300 medewerkers, circa 50 miljoen Euro omzet en vijf bedrijven. Met ons totaalconcept in industriële verpakkingen zijn wij marktleider in de Benelux en behoren we ook in de rest van de wereld tot de top. Wij gaan dan ook verder dan het ontwerpen en produceren van hoogwaardige verpakkingen en het leveren van bijbehorende verpakkingshulpmaterialen.

Zo verzorgen we ook het emballeren en transporteren van kapitaalgoederen in binnen- en buitenland, inclusief administratieve formaliteiten. Alles in één hand dus. Hierbij voldoen wij op locatie Borculo als enige in de verpakkingsbranche al sinds 1993 aan de ISO-9000 norm. Bovendien werken wij er voortdurend aan om onze processen nóg beter te laten verlopen.

Meilink B.V. bestaat uit zes bedrijven: Meilink Borculo, Boxmeer, Edam, Raamsdonksveer en Schijndel. Varekamp Project Services te Rotterdam. ISO 9001 / IATA Cargo Agent / Aqap 120 - Milspec. Dubbelklik op ons Website-adres voor meer informatie www.meilink.eu