Meilink Edam B.V.

Adres Ambachtstraat 13
Postcode / Plaats 1135 GG EDAM
Land Nederland
Telefoon +31-(0)299-682040
Fax +31-(0)299-682060
E-mail edam@meilink.eu
Website www.meilink.eu

De kernactiviteiten van Meilink Edam bestaan uit het verpakken en vervoeren van goederen voor met name de exporterende maakindustrie. Het kan hierbij gaan om de meest uiteenlopende goederen, van machines voor de voedingsmiddelenindustrie tot zware industriële pompen en generatoren.

Dankzij een uitgebreid pakket aan producten en diensten kan Meilink een compleet stuk maatwerk leveren waarmee zij haar klanten ontzorgt. Hiermee speelt men in op de behoefte om goederen wereldwijd veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt af te leveren.

Meilink richt haar inspanningen op het vergroten van de toegevoegde waarde voor haar klanten door een betrouwbare partner te zijn, door gebruik te maken van haar specifieke kennis en in te spelen op klantbehoeften en veranderingen in de markt. Meilink besteedt voortdurend aandacht aan optimalisatie van haar bedrijfsprocessen door vernieuwingen en efficiency verhogende maatregelen toe te passen.

Het totale aanbod aan producten en diensten omvat:

  • De productie van houten verpakkingen. (kisten, kratten, pallets, skids, bokken etc.)

  • De verkoop van golfkarton verpakkingen. (in de zwaardere kwaliteiten)

  • Het verpakken van goederen, het stuwen van containers en het krimpen in folie. (op locatie bij klanten of in de eigen vestigingen)

  • De verkoop van verpakkingshulpmaterialen. (plastic, tape, noppenfolie etc.)

  • De opslag van goederen.

  • Het transporteren van goederen over land, per zeevracht en per luchtvracht, in binnen- en buitenland incl. administratieve formaliteiten.