Verpakkingstrainingen op maat

Het trainingsprogramma

Een NVC in-company verpakkingstraining heeft als kenmerk dat het trainingsprogramma is afgestemd op de specifieke leerbehoefte en de bijzondere werkomstandigheden van uw medewerkers.
Het programma wordt samengesteld op basis van de onderwerpen uit het open opleidingsaanbod van het NVC. In het programma kunnen uw specifieke bedrijfscases worden opgenomen voor een optimale aansluiting met de praktijk van uw medewerkers.

Het programma wordt zodanig gemoduleerd, dat er altijd voldoende flexibiliteit is om een uitstekende integratie van theorie en praktijk te realiseren. Bovendien wordt een fors beroep gedaan op de aanwezige kennis en ervaring van de deelnemers. Hierdoor ontstaat een boeiende, waardevolle, en met name resultaatgerichte balans tussen praktijk en theorie.

Uw medewerkers worden bij u op locatie en/of online getraind. De online optie maakt het mogelijk medewerkers in dezelfde onderneming die op verschillende locaties in de wereld werkzaam zijn, toch groepsgewijs te trainen zonder bijkomende kosten en reistijd.

Wilt u uw eigen trainingsprogramma samenstellen, neem dan contact op met mij. We kunnen dan ook de vele referenties doornemen voor wie we eerder in-company trainingstrajecten organiseerden. Ik ben bereikbaar via o.faber@nvc.nl of +31-(0)182-512411.


Oscar Faber

Voor wie?

Voor organisaties met tenminste 5 medewerkers met dezelfde leerbehoefte op het gebied van verpakken is een in-company training een effectieve en efficiënte manier van opleiden.

Medewerkers die eerder via een NVC in-company training zijn getraind zijn onder andere verpakkingsoperators, commerciële (binnendienst) medewerkers, sales managers, logistieke medewerkers, verpakkingstechnologen en teamleiders verpakken.

Denkt u dat een in-company training ook voor uw organisatie interessant is? Neem dan contact op mij op o.faber@nvc.nl of +31-(0)182-512411.


Oscar Faber

 

Trainers

Effectiviteit en praktijkgerichtheid staan bij de in-company trainingen centraal. De NVC-trainers combineren de expertise van twee vakgebieden; verpakken én opleiden. Dat betekent dat ze zeer brede verpakkingskennis combineren met de kennis van en ervaring met lerende medewerkers in bedrijven.

Certificaat

Het is mogelijk de in-company training af te sluiten met een theorie en/of praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers het NVC-certificaat.

Reviews

"Fijn dat alleen de verpakkingsmaterialen behandeld werden die wij in ons werk als customer services tegen komen. Mede dankzij deze cursus kunnen we nu vragen van onze klanten veel beter plaatsen en beantwoorden. Over een jaar willen we zeker een update en aanvulling."
Manager customer services over hun NVC In-company training Flexibele Kunststof Verpakkingen

 

Meer informatie?

Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie over in-company trainingstrajecten, neem dan contact met me op. Ik ben bereikbaar op o.faber@nvc.nl of +31-(0)182-512411.


Oscar Faber