NVC Webinar Competentieontwikkeling met Live Online Leren in Verpakken

Met NVC Live Online Leren in Verpakken worden verpakkingsprofessionals uit de hele wereld (ook uit Nederland), getraind op onderwerpen op het gebied van verpakken. Zij worden (zonder zelf te hoeven reizen) door onze live docenten getraind op onderwerpen zoals verpakkingsmaterialen, wet- en regelgeving, e-commerce verpakken, inkopen van verpakkingen en farma verpakken.

Tijdens dit NVC Webinar worden potentiële deelnemers of verantwoordelijken op het gebied van competentie ontwikkeling binnen de organisatie zowel in Nederland als over de gehele wereld, geïnformeerd over Live Online Leren in Verpakken.

Onderwerpen die tijdens dit webinar aan bod komen zijn de beschikbare trainingen, de live docenten, de lesmethodiek, de (groeps)opdrachten, de NVC-studio en de NVC online leeromgeving.
Als u meer wilt weten over het Live Online Leren in Verpakken voor u of uw bedrijf zowel in Nederland als in het buitenland of u wilt ervaren hoe Live Online Leren verloopt, neem dan deel aan dit gratis webinar.