NVC zoekt een medewerk(st)er leden-support (0,6FTE)

NVC (opgericht in 1953) is de vereniging van vijfhonderd bedrijven die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. Lidbedrijven zijn bijvoorbeeld IKEA en Beekman (retailers), FrieslandCampina, AkzoNobel, Heineken, Unilever, Philips, Bolsius, Go-Tan (verpakkende industrie), Brum Design en Reggs (designbureau’s), Tetrapak en ArdaghGroup (verpakkingsproducenten), Tata Steel Europe en SABIC (grondstofleveranciers) en Wellman Recycling (recyclers). Samen willen we wereldwijd steeds beter worden in verpakken!

Om onze lidbedrijven nog beter te kunnen ondersteunen, is er nu plaats voor een medewerk(st)er leden-support op het verenigingsbureau in Gouda. De baan is drie dagen in de week, als onderdeel van het NVC-team van acht personen. Ben je slim en wil je graag parttime werken op een fijne locatie in het centrum van Gouda bij een toonaangevende vereniging die wereldwijd actief is, vraag dan informatie aan Marian den Hertog via m.denhertog@nvc.nl of bel +31-182-512411.

Hieronder lees je de officiële functiebeschrijving

1.    Plaats in de organisatie/capaciteit

Functiehouder is medewerk(st)er ledensupport-receptioniste en rapporteert aan de manager NVC Informatiediensten.
0,6 fte (1 fte = 40 uur/week exclusief 0,5 uur pauze per 8 gewerkte uren per dag). De standplaats is het NVC-verenigingsbureau, Stationsplein 9k te Gouda.

2.    Wat wordt er gevraagd?

  • U ondersteunt de dienstverlening aan de huidige en mogelijk nieuwe lid-bedrijven
  • U ondersteunt de ledenadministratie door te werken met het geavanceerde relatiebeheersysteem
  • U verzorgt (mede) de ontvangst van bezoekers aan het verenigingsbureau en de inkomende communicatie (telefoon, algemene e-mail adres)
  • U spreekt en schrijft goed Nederlands en adequaat Engels (niveau B2), of bent bereid u te laten bijscholen tot het gewenste niveau van taalbeheersing
  • U bent enthousiast, proactief en nauwkeurig
  •  U levert desgevraagd en desgewenst een bijdrage aan de relevante NVC-verenigingsactiviteiten
  • U initieert dan wel ondersteunt niet functie-gebonden werkzaamheden waar dit op basis van hetzij persoonlijke expertise, verenigingsbelang of anderszins naar redelijk- en billijkheid van NVC-medewerkers verwacht mag worden

3.    Persoonlijke ontwikkeling

Het NVC Nederlands Verpakkingscentrum stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. De wensen en mogelijkheden ten aanzien van de persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerk(st)er worden diepgaand besproken en geactualiseerd tijdens het jaarlijkse functioneringsgesprek.  

4.    Werksfeer  

Het NVC-verenigingsbureau bevindt zich op 1 minuut lopen van het Centraal Station Gouda en is dus makkelijk bereik- en bereisbaar per trein. De gezellige Goudse binnenstad met de bekende Markt is vlakbij; handig voor de lunchpauzes!
De werksfeer is ontspannen maar wel doelgericht. Er wordt veel aandacht gegeven aan een prettige werkomgeving, zowel geestelijk als fysiek. Zo hebben we supersnelle internetverbindingen, state-of-the art ICT en ergonomisch verantwoord meubilair.
Iedere maand wordt de gang van zaken samen doorgenomen in de gemeenschappelijke maandlunch en eenmaal per jaar gaan we gezamenlijk op pad in Nederland voor een verrassende personeels-activiteit.
Eenmaal per jaar vindt ook de Algemene Ledenvergadering plaats, waar we veel lid-bedrijven ontmoeten. In 2018 was dit in het EYE Filmmuseum Amsterdam. Locatie van de ALV2019 is het iconische NatLab in Eindhoven (datum: 28 november 2019).