NVC trendsetter met opleidingsinnovaties op NL Packaging Event 2019

 

 

 

Op 19 en 20 maart 2019 vindt in De Rijtuigenloods te Amersfoort het NL Packaging Event 2019 plaats. NVC is aanwezig met een stand om het bedrijfsleven te ondersteunen bij het opleiden en trainen op verpakkingsgebied van hun medewerkers, zowel in Nederland als daarbuiten.

Het is voor ondernemingen zaak goed voor hun bestaande menselijk kapitaal te zorgen en attractief te blijven voor nieuwe medewerkers. NVC ondersteunt organisaties door actief mee te denken op gebied van het opleiden en trainen van de medewerkers.


Dankzij de innovatieve NVC Live Online Learning methode kan dit nu wereldwijd gebeuren en met een aantal bijzondere nieuwe mogelijkheden. Live Online Learning (LOL) speelt in op de vraag naar minder reizen, effectiever gebruik van de tijd en natuurlijk duurzaamheid. Deelnemers bevinden zich op iedere gewenste locatie, maar wel online in een live klasruimte en krijgen daar les van een live docent. Inmiddels hebben bedrijfsstudenten in meer dan 80 landen (waaronder uiteraard Nederland) een NVC LOL cursus of workshop doorlopen.

Voor deelname aan de succesvolle NVC Opleiding Verpakkingskundige I en de NVC Introductiecursus Verpakken is wèl de fysieke aanwezigheid van de bedrijfsstudent vereist, vanwege de bedrijfsbezoeken in de Benelux en de complexe(re) teamopdrachten die een intensieve(re) samenwerking tussen de bedrijfsstudenten vereisen.
Neem contact op met het NVC-verenigingsbureau met al uw vragen en tot ziens in Amersfoort!