NVC Special 2020 verschijnt: delen van trends en topics in verpakken

De jaarlijkse print-editie van de NVC Special zal in 2020 verschijnen op 17 januari. Met dit ‘jaarboek’ delen we informatie over en onze visie op actuele internationale trends in verpakken. Deze editie zijn er vier hoofdstukken: Design for Intended Use (DIU), de toekomst van Bedrijfsopleiden in Verpakken (FBEP), de NVC-projecten Pharmaceutical Packaging Innovation en Innovatie in Verpakkingsdruk en de ontwikkelingen in het verpakken voor e-commerce.
De NVC Special is tweetalig (Nederlands en Engels) en wordt in een oplage van 2.000 verspreid onder speciaal geselecteerde retailers, verpakkingsafnemers en verpakkingsleveranciers in Europa (en natuurlijk alle NVC-lidbedrijven).

Uw bedrijfslogo in de NVC Special 2020
Met de NVC Special proberen we vooral een positieve en objectieve berichtgeving over het verpakken wereldwijd te realiseren. Daarbij proberen we uiteraard succesvol ‘in the picture’ te komen als voorloper in de wereld van het verpakken. Dat betreft dan niet alleen de vereniging als geheel, maar natuurlijk ook de individuele lidbedrijven.
In dit kader wijzen we u graag op de mogelijkheid tegen een klein bedrag van €99 uw bedrijfslogo toe te voegen aan uw bedrijfsgegevens in de ledenlijst van de NVC Special 2020. Daarmee benadrukt u natuurlijk ook, dat u de vereniging en haar doelstelling – ‘sharing the future in packaging’ - een warm hart toedraagt!
Contactpersoon op het verenigingsbureau is Helen Crowe.

Adverteren in de NVC Special 2020
U heeft ook de mogelijkheid een advertentie te plaatsen in de NVC Special 2020. De productie wordt uitgevoerd door Elma Media B.V., een onderneming met jarenlange ervaring op dit gebied.
Neem contact op met Silvèr Snoek van Elma voor de mogelijkheden.

Klik hier om de digitale versie van de NVC Special 2019 te bekijken.
Wilt u de NVC Special 2020 in januari ontvangen, stuur dan een e-mail.