NVC Algemene Ledenvergadering 2019

NVC is opgericht in 1953, dus dit jaar vieren we onze 66e verjaardag. De Algemene Ledenvergadering (ALV) 2019 vindt plaats op donderdag 28 november in het originele fameuze Natuurkundig Laboratorium van Royal Philips dat nu een inspirerend ontmoetingscentrum is voor design, kunst en techniek: het Natlab in Eindhoven.

Inschrijven

De ALV combineert zoals ieder jaar twee opeenvolgende gebeurtenissen op dezelfde locatie: een besloten deel alleen voor NVC-lidbedrijven en een openbare bijeenkomst. Het volledige programma vindt u hier.

MEMBERS-ONLY

Huishoudelijke vergadering, Verpakking en milieu (PUMA)

Dit deel van de bijeenkomst omvat de huishoudelijke vergadering (jaarverslag, bestuursmutaties, begroting 2020) en de presentatie van de resultaten van de vele NVC-activiteiten over het jaar 2019. Na de break geven we speciale aandacht aan het NVC-project PUMA: Samen op weg naar het einde van de verpakking als milieuprobleem wereldwijd. De members-only vergadering begint om 14.00 uur en eindigt met een gezellige netwerkborrel.

OPENBAAR

Design for Intended Use (DIU)

Het openbare deel van de bijeenkomst start om 17.30 uur en staat geheel in het teken van Design for Intended Use (DIU). We doen dit samen met studenten van de NVC Leerstoel Packaging Design and Management aan de Universiteit Twente en wel speciaal studievereniging Industrieel Ontwerpen S.G Daedalus.
Na een keynote-lezing door Philips Design, geven we een overzicht van de DIU-resultaten tot nu toe en belichten we de gebieden waar DIU in de toekomst het verschil kan gaan maken. Ter illustratie worden spraakmakende verpakkingen tentoongesteld en besproken. Net als bij iedere ALV is er uitgebreid gelegenheid informeel kennis te maken en te delen tijdens het gezamenlijke buffetdiner (een bijdrage van €65,- wordt gevraagd om de directe kosten te dekken en om voedselverspilling te voorkomen).

Do You Do DIU Too?

Inschrijven

Heeft u DIU-verpakkings ideeën om te demonstreren of wilt u graag meer informatie, stuur dan een e-mail naar info@nvc.nl of bel ons verenigingsbureau +31-(0)182-512411.