NVC activiteiten tijdens farmaceutische verpakkingsbeurs InnoPack 2017

Farmaceutische verpakkingsbeurs InnoPack, onderdeel van CPhI Worldwide, vindt plaats van 24 tot 26 oktober 2017 in Frankfurt. Tijdens Innopack ontmoeten inkopers en leveranciers van de verpakkings- en farmaceutische industrie elkaar. Dit wereldwijde forum maakt nieuwe zakelijke kansen mogelijk. NVC is aanwezig om de NVC-leden (zowel bezoekers als exposanten) te ondersteunen.

NVC heet u van harte welkom bij de activiteiten tijdens deze beurs. U kunt de beurs gratis bezoeken door u van te voren te registreren; klik hier om te registreren.

Pre-Connect Congress Module Verpakken van medicijnen
Op maandag 23 oktober 2017 vindt het Pre-Connect Congres over verpakken van medicijnen plaats, voorafgaand aan de Innopack 2017 (onderdeel van de wereldbeurs op het gebied van farma, de CPhI Worldwide 2017).
Klik hier voor meer informatie over het Pre-Connect Congres. Om aan te melden, klik hier.

NVC Innovation Tours op de beursvloer
Tijdens de InnoPack 2017 in Frankfurt organiseert NVC dagelijks de NVC Innovation Tour. Deze tours geven een overzicht van de belangrijkste verpakkingsinnovaties die te zien zijn op de beurs. Stuur voor meer informatie een e-mail naar Ger Standhardt.

Online opgeleid worden in het Verpakken van medicijnen
De online E-Course Pharmaceutical Packaging beantwoordt met succes de vraag van het bedrijfsleven om meer te leren over het verpakken van medicijnen zonder te moeten reizen. De cursus is wereldwijd toegankelijk, wordt gegeven door live docenten en biedt volledige interactie in vier verschillende 3hr-sessies.
Schrijf u hier in of neem voor meer informatie contact op met Isaac Lorenzo.

Afspraak maken met NVC-medewerker
Bent u ook aanwezig op de InnoPack en heeft u zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan snel contact op voor het maken van een gerichte afspraak.

Graag tot ziens in Frankfurt!