European Packaging Network steunt PUMA op weg naar het einde van verpakking als wereldwijd milieuprobleem

 


Op 19 - 20 november vindt het volgende jaarlijkse European Packaging Network event plaats en wel in het Runnymede-upon-Thames conferentiecentrum in Egham, Surrey, UK.

De eisen aan verpakkingen veranderen en de druk om snel te innoveren nemen toe. Verpakkingen in FMCG, Food & Drink en Retail moeten intelligenter, duurzamer en creatiever worden. Ook de communicatieve waarde van verpakkingen voor het merk wint aan belang.  De jaarlijkse European Packaging Network conferentie richt zich op senior managers betrokken bij verpakkingsvraagstukken en alle bijbehorende disciplines. Het doel is de uitdagingen beter te begrijpen en tot oplossingen te komen door relevante casestudies en best practices te delen en de presentaties van toonaangevende spreker mee te maken.

Dit jaar is de conferentie ook gastheer van PUMA, het project dat tot doel heeft een einde te maken aan de wereldwijde milieuproblematiek van verpakkingen. De betreffende presentatie is een verdere ontwikkeling van de unieke workshop die op de editie van 22 juni 2016 werd georganiseerd. In die workshop werkten NVC Nederlands Verpakkingscentrum en DG Milieu van de Europese Commissie samen met de conferentiedeelnemers  aan het toepassen van inzichten uit de circulaire economie op verpakkingsontwerp en -gebruik.

Neem contact op met The Network Group, info@thenetwork-group.com voor het volledige programma.

Korting voor NVC-leden

Door de samenwerking tussen NVC en The Network Group kunnen NVC-leden de conferentie bijwonen voor de speciale prijs van 97,27 GBP + BTW. Neem hiervoor contact op met het verenigingskantoor van NVC info@nvc.nl.