Video NVC meeting effectiviteit NL milieubeleid gepubliceerd

21 oktober 2016

Het NVC organiseert jaarlijks een reeks inspiratiemeetings over verpakken. In de meeting van 7 september 2016, stond de effectiviteit van het Nederlandse milieubeleid verpakkingen en verpakkingsafval centraal. De discussie werd geleid door verpakkingsjournalist Erik Kruisselbrink van TXPR.
Na het verschijnen van een artikel over deze bijeenkomst in september is nu ook een video-impressie van de bijeenkomst te zien op het NVC YouTube kanaal. Ook in 2017 organiseert het NVC een inspiratiemeeting over de effectiviteit van het milieubeleid verpakkingen en verpakkingsafval. Deze vindt plaats op 5 september 2017. U bent van harte welkom aanwezig te zijn als toehoorder.
Klik hier voor de video-impressie.
Klik hier voor het volledige artikel van de NVC Inspiratiemeeting (488 kB).
Klik hier voor meer informatie over de 2017 NVC Inspiratiemeeting Effectiviteit milieubeleid verpakkingen en verpakkingsafval.
Klik hier voor meer informatie over de kick-off van het NVC Project PUMA: het einde van verpakken als milieuprobleem (29 maart 2017).

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.