Online Community of Experts CoE helpt tegen voedselverspilling

30 oktober 2017

Een nieuw hoogwaardig online kennisnetwerk gaat de samenwerking bevorderen en expertise uit heel Europa en daarbuiten samenbrengen om voedselverspilling aan te pakken. De Gemeenschap van Experts (Community of Experts, CoE) streeft ernaar actie op elk niveau van de supply chain te stimuleren door met personen, organisaties en landen vaardigheden, kennis en middelen te delen die nodig zijn om voedselafval en -verspilling tegen te gaan.
Het digitale CoE-netwerk van meer dan 120 experts en 80 informatiebronnen is opgezet door het EU REFRESH Project in samenwerking met het EU-platform van de Europese Commissie voor voedselverlies en voedselafval FLW (Persbericht WUR, 16 oktober 2017).
Klik hier voor het persbericht.
Klik hier voor meer informatie.
Klik hier voor meer informatie over de 1e internationale conferentie - Fighting food waste together: how to open the potential of better packaging (22 maart tijdens de vakbeurs Anuga FoodTec 2018 in Keulen, Duitsland).

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.