NVC bestrijdt kennistekort in verpakken tijdens VK congres

27 augustus 2015

Op 22-23 juni vond het European Packaging Network event plaats in Reading, VK. NVC was partnerorganisatie en op dag 1 gaf NVC-directeur Michael Nieuwesteeg een presentatie over innovaties in het opleiden om het dreigende tekort aan verpakkingskennis in de EU industrie te voorkómen. Hij toonde ook de video van de 1st European Conference on the Future of Business Education in Packaging. De discussie spitste zich toe op de waarde van extern gevalideerde diploma’s en de noodzaak van een leven lang leren - voor zowel de werknemer als de werkgever.
’s Middags werd een workshop gehouden waarin de deelnemers werden geconfronteerd met de uitdagingen van het verpakken voor e-commerce.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties.
Klik hier voor meer informatie over het European Packaging Network event.
Klik hier voor de video van 1st European Conference on the Future of Business Education in Packaging.
Klik hier voor meer informatie over de online NVC Cursus Packaging for E-commerce (4x halve dag, live docenten, helemaal interactief).

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.